Contact

Contact

Wij denken graag met u mee over de organisatie van uw evenement. Wilt u van gedachten wisselen over een culinaire bijeenkomst in het Miele Experience Center in Vianen? We kunnen samen met u de verschillende arrangementen bespreken, de beschikbaarheid checken of een reservering maken.

 

Sandra Gerdessen

Willeke Eggink

 

034 737 85 76
evenementen@miele.nl

Bezoekadres
Miele Experience Center
De Limiet 2, 4131 NR Vianen

Veelgestelde vragen

 • Kan ik gratis parkeren?

  U kunt op onze parkeerplaatsen gratis uw auto parkeren. De parkeerplaatsen liggen voor de ingang, ook beschikken we over een groot terrein aan de achterkant van het gebouw. Vol de borden P2 om aan de Laanakkerweg te parkeren.

 • Kunnen er bussen geparkeerd worden?

  Ja, volg de borden P2 aan de Laanakkerweg voor voldoende parkeerruimte.

 • Hoe kom ik bij het MEC met het openbaar vervoer?

  Vanaf Utrecht Centraal Station neemt u vanaf de bushalte aan de Jaarbeurszijde de U-OV Bus 65 richting rchting Vianen (via Plettenburg). U stapt uit bij bushalte Lorentzweg in Vianen. Vanaf deze halte is het 6 minuten lopen naar het MEC.

 • Hoe kan ik een vrijblijvende offerte opvragen?

  Ja, u kunt bij ons vrijblijvend een offerte opvragen. In het MEC is misschien wel meer mogelijk dan u denkt. Wij denken graag met u mee bij de organisatie van uw evenement. Houdt u alvast zoveel mogelijk informatie bij de hand? Dan kunnen wij u zo snel mogelijk een aanbod op maat toesturen!

  Bel voor een vrijblijvende offerte direct met 0347378576 of stuur een mail naar evenementen@miele.nl.

 • Wordt er rekening gehouden met vegetariërs en andere dieetwensen?

  Ja, daar houden wij rekening mee. U kunt te allen tijde dieetwensen aan ons doorgeven. Ook zijn er speciale kookworkshops en kookdemonstraties beschikbaar voor vegetariërs.

 • Tot wanneer kan ik wijzigingen doorgeven bij een reservering?

  Wijzigingen van het aantal personen, zoals vermeld bij de reservering, kunnen uiterlijk 7 dagen van tevoren met een maximale vermindering  van 10%, van het bevestigde aantal personen, kosteloos worden doorgegeven. Bij wijziging van het aantal personen binnen 7 dagen voor het evenement brengt Miele Nederland B.V. het oorspronkelijke gereserveerde aantal personen in rekening, mits het gereserveerde aantal niet wordt overschreden. Overschrijdt men het gereserveerde aantal personen, dan wordt dit evenredig doorberekend.

 • Hoe gaat de betaling?

  Na afloop van uw event ontvangt u een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Kan ik ook een hotelkamer boeken in de buurt van het MEC?

  Op slechts 5 minuten rijden afstand ligt Hotel Vianen (Van der Valk). Andere opties zijn het Fletcher Hotel in Nieuwegein (8 minuten rijden) of Hotel Epping in IJsselstein (13 minuten rijden). Vianen ligt op 15 minuten rijden afstand van het centrum van Utrecht waar ook veel hotels te vinden zijn.