Duurzaamheid

Duurzaamheid is een thema dat al sinds de oprichting van Miele in 1899 in ons DNA zit. Dat vind je vandaag de dag terug in al onze apparaten die kenmerkend zijn vanwege de lange levensduur, energiezuinige programma’s en uitstekende energielabels. Duurzaamheid is vanzelfsprekend ook van toepassing op de evenementen die wij organiseren.

Wist je dat?

Al onze gasten gebruik kunnen maken van onze 10 elektrische laadpalen beschikbaar. Deze worden geladen door de zonnepanelen op het dak.

Sinds 2021 zit er statiegeld op ieder plastic petflesjes. Alle petflesjes die worden gebruikt onder het dak van Miele wordt ingezameld voor het goede doel Het Vergeten Kind.

Wij maken tijdens een evenement gebruik van servies. No plastics!

De koekjes bij de koffie worden gebakken in de koekfabriek. Deze koekjes worden met de hand gebakken door wel heel bijzondere bakkers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. (H)eerlijke koekjes dus!

Op het dak van het Miele Experience Center hebben wij ook enkele zoete bewoners. Onze huisimker zorgt goed voor de bijen, mogelijk dat wij over een aantal jaren verse Miele honing kunnen serveren tijdens evenementen.