Ons team

Dirk

Dirk is instructie chef in het Miele Culinary Institute. Koken vindt hij een van de mooiste dingen om te doen. Samen met collega’s zorgt hij ervoor dat gasten een geweldige ervaring beleven.

Tijdens de kookworkshops is ‘’Brood’’ zijn favoriete thema, juist omdat er zoveel mogelijk is bij het maken van brood en dan gaat hij het liefst voor een desembrood!

Hij raadt het dan ook zeer aan om tijdens je event te kiezen voor een culinair element. Omdat dit perfect zorgt voor de onderlinge verbinding en plezier tijdens de bijeenkomst.

Willeke

Willeke is al heel wat jaren werkzaam binnen het Miele Experience Center en omschrijft deze als een unieke locatie: “door de verschillende ruimtes kunnen we verrassende events organiseren zodat de gasten een unieke en gastvrije beleving hebben.”

Als event-coördinator is zij de schakel tussen de eventorganisatie en het Miele hospitality team. Willeke doet er alles aan om van elk event een succes te maken en dat zorgt voor een goed en vertrouwd gevoel bij onze opdrachtgevers. Willeke haar favoriete ruimte is het Miele Culinary Institute, de perfecte ruimte voor een ultieme beleving, waar kookworkshops maar ook walking dinners of een borreltje kunnen plaatsvinden: “deze culinaire ervaring moet je een keer meemaken!”

Tim

Tim is werkzaam als F&B manager binnen het Miele Experience Center. Tim en zijn team leveren kwaliteit en ultieme gastvrijheid, dit zorgt ervoor dat de verwachtingen van onze gasten worden overtroffen.

Tim zijn lievelingsgerechten uit het banquetingboek zijn absoluut de streetfood gerechten die worden klaargemaakt in de live cooking door de chef, op deze manier kunnen gasten meegenieten van heerlijke geuren en culinair entertainment.

In zijn vrije tijd staat hij graag in de keuken en combineert hij deze graag met goede wijnen.

Martijn

Martijn is verantwoordelijk voor alles wat er in het Miele Experience Center gebeurt van ontvangst tot evenement. Hij krijgt enorm veel energie van tevreden en blije gasten die genieten van het Miele Experience center, soms alleen al van een heerlijk kopje Miele koffie!

Martijn is ook zeer enthousiast over de komst van de Miele studio, op deze manier kunnen online en offline events uitstekend met elkaar gecombineerd worden.

Als liefhebber van goed eten en drinken, kan hij niet één favoriet kiezen maar de Indonesische keuken staat wel hoog op het lijstje.

Jeanette

Jeanette tovert met alle liefde een lach op ieders gezicht. Haar gasten ontbreekt het aan niets, zij regelt het graag tot in de puntjes.

Je ziet haar als gastdame tijdens een kookworkshop of tijdens de events. Zoals zij het zelf zegt: “hospitality is echt mijn roeping.”

De verschillende thema’s, de interactie met de gasten en de gezelligheid tijdens bijeenkomsten én natuurlijk het allerbelangrijkste dat een ieder tevreden naar huis gaat en bij ons terugkomt is hetgeen wat het voor haar echt compleet maakt.

Daarnaast is ze gek op de mensen uit haar team en de overheersende passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft.

Mark

Mark is werkzaam als instructie chef in het Miele Culinary Institute. Hij heeft een grote voorliefde voor lekker eten en dan de Aziatische keuken in het bijzonder. Lekker eten en drinken en dan vooral samen koken verbind, dat geeft hem ontzettend veel positieve energie.

Hij is vaak te vinden tijdens de kookworkshops in het Miele Experience Center maar tegenwoordig ook in diverse online kookworkshops te zien, waar hij zelf ook erg enthousiast over is: “bij een online kookworkshop leer je de meest uiteenlopende gerechten thuis in je eigen keuken bereiden! De mooiste ingrediënten, duidelijke recepturen.”

Mark maakt er een feestje van, hij zorgt ervoor dat de gasten niks te kort komen en gaat absoluut voor topkwaliteit!

Aalbèr

Aalbèr is de Executive chef van het Miele Culinary Institute. Hij is al heel wat jaren werkzaam bij Miele en gaat er iedere dag met volle energie tegenaan. Zijn kracht ligt bij het regelen en aansturen van de events op culinair vlak.

De diversiteit aan events, culinaire invulling en doelgroepen, maakt dat geen dag hetzelfde is. In zijn vrije tijd besteed Aalber veel aandacht aan zijn gezin en kookt hij graag voor familie en vrienden.

Hij kookt ontzettend graag met schaal- en schelpdieren, maar: “het allerbelangrijkste is dat je kookt met producten uit de seizoenen en als je dan ook nog eens Miele apparatuur gebruikt is het bereiden een gegarandeerd succes!”

Aart

Aart is actief als instructie chef in het Miele Culinary Institute. Aart deelt zijn kennis met veel passie en voor hem is een event geslaagd wanneer de verwachting van de gast is overtroffen!

De omgang met verschillende gasten geeft positieve energie en de diversiteit van de evenementen, kookworkshops en deelnemers, dat maakt het werk zo leuk.

Aart wordt ook weleens gevraagd of hij in te huren is als thuis chef, dat is helaas niet mogelijk maar iedereen is zeer welkom tijdens een van de kookworkshops in Vianen!