Ons team

Het ervaren en bevlogen team van het Miele Culinary Institute staat klaar om uw event voor te bereiden tot in perfectie. Onderstaande collega’s maken elk evenement, van grote congressen tot kleinschalige vergaderingen elke keer bijzonder.

Joni

Energiek, persoonlijk en sprankelend. Dat is hoe Joni vaak wordt omschreven. Dat maakt haar dé perfecte Head of Events bij Miele, waar ze eveneens zorgt voor evenementen die positief blijven hangen.

Hoe ze dat doet? Een mix van haar persoonlijkheid, en haar geruime ervaring in verschillende functies bij Miele in Nederland én daarbuiten. Zij weet als geen ander hoe we het échte “Miele gevoel” ook door events aan onze gasten kunnen overbrengen.

Dankzij haar eerdere ervaring met duurzaamheid binnen Miele weet ze ook in events daarin het verschil te maken.

Dirk

Dirk is instructiechef in het Miele Culinary Institute. Koken vindt hij een van de mooiste dingen om te doen. Samen met collega’s zorgt hij ervoor dat gasten een geweldige ervaring beleven.

Een kookworkshop met thema brood is zijn favoriet, juist omdat er zoveel mogelijk is bij het maken van brood. Hij gaat dan nog het liefst een desembrood!

Hij raadt het dan ook zeer aan om tijdens je event te kiezen voor een culinair element. Omdat dit perfect zorgt voor de onderlinge verbinding en plezier tijdens de bijeenkomst.

Willeke

Willeke is al heel wat jaren werkzaam binnen het Miele Experience Center en omschrijft deze als een unieke locatie: “door de verschillende ruimtes kunnen we verrassende events organiseren zodat de gasten een unieke en gastvrije beleving hebben.”

Als event-coördinator is zij de schakel tussen de eventorganisatie en het Miele hospitality team. Willeke doet er alles aan om van elk event een succes te maken en dat zorgt voor een goed en vertrouwd gevoel bij onze opdrachtgevers. Willeke haar favoriete ruimte is het Miele Culinary Institute, de perfecte ruimte voor een ultieme beleving, waar kookworkshops maar ook walking dinners of een borreltje kunnen plaatsvinden: “deze culinaire ervaring moet je een keer meemaken!”

Tim

Tim is werkzaam als F&B manager binnen het Miele Experience Center. Tim en zijn team leveren kwaliteit en ultieme gastvrijheid, dit zorgt ervoor dat de verwachtingen van onze gasten worden overtroffen.

Tim zijn lievelingsgerechten uit het banquetingboek zijn absoluut de streetfood gerechten die worden klaargemaakt in de live cooking door de chef, op deze manier kunnen gasten meegenieten van heerlijke geuren en culinair entertainment.

In zijn vrije tijd staat hij graag in de keuken en combineert hij deze graag met goede wijnen.

Jeanette

Jeanette tovert met alle liefde een lach op ieders gezicht. Haar gasten ontbreekt het aan niets, zij regelt het graag tot in de puntjes.

Je ziet haar als gastdame tijdens een kookworkshop of tijdens de events. Zoals zij het zelf zegt: “hospitality is echt mijn roeping.”

De verschillende thema’s, de interactie met de gasten en de gezelligheid tijdens bijeenkomsten én natuurlijk het allerbelangrijkste dat een ieder tevreden naar huis gaat en bij ons terugkomt is hetgeen wat het voor haar echt compleet maakt.

Daarnaast is ze gek op de mensen uit haar team en de overheersende passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft.

Sandra

In het Experience Center van Miele komen Sandra’s jarenlange ervaring en haar netwerk binnen de Nederlandse culinaire- en foodservicebranche samen op een unieke en inspirerende locatie. Sandra is verantwoordelijk voor de B2B-aanvragen en -events.

Bij een vorige werkgever heeft ze ooit een event georganiseerd in het Experience Center. Ze was zó onder de indruk, van de organisatie tot en met de uitvoering van het event zelf, het oog voor detail en van nog zoveel meer, dat ze heel trots is dat ze nu zelf tot dit team behoort.

U bent altijd welkom voor een locatiebezoek, Sandra neemt u graag mee op een tour door het Experience Center om de (culinaire) verrassing achter elke deur te laten zien en ervaren.

Mark

Mark is werkzaam als instructie chef in het Miele Culinary Institute. Hij heeft een grote voorliefde voor lekker eten en dan de Aziatische keuken in het bijzonder. Lekker eten en drinken en dan vooral samen koken verbindt, dat geeft hem ontzettend veel positieve energie.

Hij is vaak te vinden tijdens de kookworkshops in het Miele Experience Center maar tegenwoordig ook in diverse online kookworkshops te zien, waar hij zelf ook erg enthousiast over is: “bij een online kookworkshop leer je de meest uiteenlopende gerechten thuis in je eigen keuken bereiden! De mooiste ingrediënten, duidelijke recepturen.”

Mark maakt er een feestje van, hij zorgt ervoor dat de gasten niks te kort komen en gaat absoluut voor topkwaliteit!

Aalbèr

Aalbèr is de Executive chef van het Miele Culinary Institute. Hij is al heel wat jaren werkzaam bij Miele en gaat er iedere dag met volle energie tegenaan. Zijn kracht ligt bij het regelen en aansturen van de events op culinair vlak.

De diversiteit aan events, culinaire invulling en doelgroepen, maakt dat geen dag hetzelfde is. In zijn vrije tijd besteed Aalber veel aandacht aan zijn gezin en kookt hij graag voor familie en vrienden.

Hij kookt ontzettend graag met schaal- en schelpdieren, maar: “het allerbelangrijkste is dat je kookt met producten uit de seizoenen en als je dan ook nog eens Miele apparatuur gebruikt is het bereiden een gegarandeerd succes!”

Aart

Aart is actief als instructiechef in het Miele Culinary Institute. Aart deelt zijn kennis met veel passie en voor hem is een event geslaagd wanneer de verwachting van de gast is overtroffen!

De omgang met verschillende gasten geeft positieve energie en de diversiteit van de evenementen, kookworkshops en deelnemers, dat maakt het werk zo leuk.

Aart wordt ook weleens gevraagd of hij in te huren is als thuischef, dat is helaas niet mogelijk maar iedereen is zeer welkom tijdens een van de kookworkshops in Vianen!