Miele Culinary Institute

Het Miele Culinary Institute vormt het kloppende hart van het Miele Experience Center en biedt ruimte aan gezelschappen van 16 tot 64 personen. Hier vindt u moderne kookeilanden, met een centrale ronde demonstratiestudio waar onze getalenteerde chefs hun culinaire kunsten vertonen. Elk detail ademt kwaliteit, waardoor deze ruimte een indrukwekkend decor vormt voor diverse evenementen, van inspirerende teambuilding-activiteiten met collega’s tot smaakvolle afsluitingen van lange vergaderingen.

Onze kookstudio beschikt over in totaal 8 eilanden, elk uitgerust met hoogwaardige Miele apparatuur en ruimte voor twee brigades. Voor kleinere gezelschappen bieden we de mogelijkheid om de ruimte te splitsen met behulp van een flexibele wand, zodat het Miele Culinary Institute zich aanpast aan uw specifieke behoeften.

 

Restaurant Mix & Match

Een bijzonder kenmerk is de directe verbinding met het stijlvolle Restaurant Mix & Match, dat met een eigentijdse inrichting dezelfde maximale capaciteit heeft als de kookstudio. Hierdoor kunt u na een culinair avontuur in het Miele Culinary Institute naadloos overgaan naar een gezellige en heerlijke dinerervaring.

 

 

 

Aan elk detail is gedacht. Alles staat klaar om u en uw gezelschap warm te ontvangen.

 

 

Ontdek de mogelijkheden van het Miele Culinary Institute en laat uw evenement een onvergetelijke culinaire ervaring worden.

Bekijk onze brochure