Studio Zinkann

Ons voormalig stoomtheater Zinkann hebben we omgetoverd tot een multifunctionele ruimte die zeer geschikt is voor zowel offline en online activiteiten. De ruimte is voorzien van verlichting, geluid, green screens en headsets. Voor een opname of live uitzending staat onze audiovisuele partner Unlimited voor u klaar. Zij verzorgen tijdens de opnames de complete techniek en regie.

Studio Zinkann beschikt over een ruime tafelopstelling maar is ook in te richten in huiselijke stijl met comfortabele fauteuils. Tevens is er een Miele keuken aanwezig, zodat de Miele chef de tafelgasten kan verzorgen met een hapje en een drankje. Ook is het mogelijk de kijker thuis in de watten te leggen, door de uitzending te combineren met een overheerlijke borrelbox of een online kookworkshop.

De sfeervolle ruimte is tevens goed te gebruiken voor een private dinner, een afsluitende borrel of als break-out zaal.

Miele Events helpt u graag met een succesvol online event! Naast het standaardpakket zijn er mogelijkheden de studio naar wens te decoreren en techniek uit te breiden.

Voorzien van alle moderne faciliteiten

De ruimte is voorzien van alle techniek, verlichting en presentatieschermen en meubilair. De Miele Studio beschikt over een ruime tafelopstelling maar is ook in te richten in huiselijke stijl met comfortabele fauteuils. Tevens is er een kleine keuken aanwezig, zodat de Miele chef de tafelgasten kan verzorgen met een hapje en een drankje. Ook is het mogelijk de kijker thuis in de watten te leggen, door de uitzending te combineren met een overheerlijke borrelbox of een online kookworkshop.

 

All-inclusive arrangement

De Miele Studio wordt aangeboden in een all-inclusive arrangement vanaf €6995. In dit arrangement vallen:

  • Opname van 120 minuten
  • Gebruik professionele studio excl. losse decoratie
  • Techniek verzorgd door Unlimited
  • Hapjes en drankjes voor tafelgasten
  • Live cooking Miele chef

Miele Events helpt u graag met een succesvol online event! Naast het standaardpakket zijn er mogelijkheden de studio naar wens te decoreren en techniek uit te breiden.

Bekijk onze brochure