Stoomtheater

Welkom in het Miele Experience Center, waar u kunt genieten van een veelzijdig stoomtheater, een ruimte voor presentaties en demonstraties voor groepen tot 30 personen. Het hart van ons stoomtheater wordt gevormd door een indrukwekkende showkeuken, uitgerust met moderne Miele apparatuur. Bovendien staan we klaar met uitgebreide audiovisuele middelen om uw verhaal op elke gewenste manier te ondersteunen.

Hoewel ons theater oorspronkelijk ontworpen is voor kookworkshops en productdemonstraties, is het vandaag de dag veelzijdiger dan ooit. Naast culinaire avonturen, worden de theaters ook met succes ingezet voor diverse zakelijke doeleinden, zoals presentaties, workshops en break-out sessies. Het decor biedt een flexibele en aanpasbare setting, zodat u de ruimte naar uw eigen smaak kunt inrichten en de juiste sfeer kunt creëren voor elke gelegenheid. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer een unieke ambiance die perfect aansluit bij uw evenement.

Of u nu een inspirerende zakelijke presentatie geeft of samen met uw team culinaire hoogstandjes bereidt, ons stoomtheater staat klaar om u te verwelkomen in een omgeving die zowel functioneel als sfeervol is. Ontdek de vele mogelijkheden van het Miele Experience Center en maak van uw evenement een onvergetelijke beleving!

Bekijk onze brochure