Vergaderzalen

Vergaderzalen

Soms is vergaderen op een andere locatie dan uw eigen bedrijf net even anders. Helemaal als u op zoek bent naar een aanvullende activiteit, zoals een kookworkshop. Bij ons bent u in een andere omgeving, met een andere sfeer, maar vooral in een culinaire setting!

Bekijk onze brochure

Immer Besser

De vergaderzaal Immer Besser is geschikt voor maximaal 20 personen. De ruimte is met een tussenwand op te splitsen in twee kleinere vergaderruimtes. Deze vergaderzalen zijn uitermate geschikt voor een vergadering, training of opleiding in verschillende opstellingen. De zaal beschikt over daglicht, standaard voorzieningen als een flipover en een whiteboard, een beamer, scherm en geluidsversterking.

Bekijk onze arrangementen

G├╝terslohzaal

Een meeting of een presentatie voor 30 tot 45 personen? G├╝tersloh says hello! De ruimte is uitermate geschikt voor een vergadering, training of opleiding in verschillende opstellingen. De vergaderzaal beschikt over daglicht, standaard voorzieningen als een flipover en een whiteboard, een beamer, scherm en geluidsversterking. Ook beschikt de ruimte over een eigen tuin, die zich in de zomer leent voor borrel en barbecues.

Bekijk onze arrangementen