Elk event is mogelijk bij Miele

Smaakvolle events met een culinaire inslag

Miele Events is de locatie in Midden-Nederland voor smaakvolle evenementen met een culinaire inslag. Van een kookworkshop met uw team, tot een productpresentatie in ons theater en van een vergadering in ons conferentiecenter tot een groots diner in onze black box. Met onze flexibele ruimtes en uitgebreide kookstudio heeft u alle mogelijkheden binnen handbereik om van uw event een culinair succes te maken.

Organiseert u een vergadering voor 10 personen, een congres voor meer dan 200 personen of een bedrijfsevent voor 500 personen? Bekijk hieronder onze inspirerende mogelijkheden.

Kookworkshop

Vergadering

Presentatie

Televisieopname

Teambuilding

Beurs & congres

Overige mogelijkheden

Perfect bereikbaar

Miele is gunstig gelegen in het midden van Nederland, nabij Utrecht, met directe toegang tot de snelwegen A2 en A27, en gratis parkeergelegenheid.

Extreem veelzijdig

Een kleine vergadering, een groot congres, teambuilding, bedrijfsuitje, presentatie of kookworkshop, de mogelijkheden zijn eindeloos bij Miele.

Altijd hoogwaardig

Bij Miele draait alles om u. Dat geldt ook voor onze evenementen: premium kwaliteit, met een persoonlijke touch en culinair indien gewenst. Altijd bijzonder!