Alle mogelijkheden voor uw beurs

Een congres, symposium of beurs organiseren? Uw evenement is pas ├ęcht compleet op een inspirerende locatie. Het Miele Experience Center is zo’n congreslocatie met multifunctionele en flexibele ruimtes voorzien van alle faciliteiten.

Iedere opstelling mogelijk

Wilt u een podium voor de sprekers of juist een gelijkvloerse opstelling? In ons Miele Conference Center is elke gewenste setting mogelijk tot wel 150 personen. Bovendien hebben we alle technische faciliteiten en cateringmogelijkheden in huis voor een geslaagd congres. Grenzend aan het Conference Center vindt u de Miele Lounge waar u uw gasten kunt ontvangen, ontspannen kunt borrelen of een aanvullend netwerkplein kunt maken.

Combineer onze mogelijkheden

Het is uiteraard mogelijk om ruimtes en activiteiten te combineren, bijvoorbeeld in combinatie met break-out sessies of trainingen. Wilt u uw presentatie op unieke wijze onderbreken of eindigen? Gebruik dan het Culinary Institute voor een informele borrel en/of een kookworkshop met de genodigden!

Bekijk onze brochure

Bent u opzoek naar een dagvoorzitter, spreker of entertainer tijdens uw congres of symposium, wij kunnen u daarbij ondersteunen. Neem contact op voor de mogelijkheden.