Naar Miele.nl
Search
Generic filters
Exact matches only

Presenteren in stijl

Bent u van plan om een nieuw culinair product te lanceren? Presenteert u de vernieuwde strategie van uw bedrijf? Bij Miele Events beschikken we over alle benodigdheden om van de presentatie van uw dienst, product of strategie een succes te maken.

Voor gezelschappen van 20 personen of minder beschikken wij over verschillende vergaderruimtes met alle benodigde presentatiefaciliteiten. Hierover is meer informatie te vinden op de pagina Vergadering. Voor grotere gezelschappen hebben we uiteenlopende mogelijkheden en faciliteiten, die hieronder worden weergegeven.

De Stoomtheaters

Zo zijn we trots op onze twee stoomtheaters; ruimtes voor presentaties tot 30 personen. Het podium wordt gevormd door een grote showkeuken; ook beschikken ze over uitgebreide audiovisuele middelen ter ondersteuning van uw verhaal.

Waar de theaters ooit gemaakt zijn voor kookworkshops en productdemonstraties, worden ze vandaag de dag voor allerhande zakelijke presentaties, workshop en breakout sessies gebruikt. Het decor is relatief eenvoudig om te bouwen naar eigen smaak.

Het Conference Center

Wilt u een groter gezelschap iets vertellen of tonen? Hiervoor hebben we het Conference Center beschikbaar! Dit is een ruimte die geheel naar eigen smaak ingericht kan worden en over alle faciliteiten voor groepen tot 250 personen beschikt. Daarnaast kan een flexibele wand de ruimte in twee├źn verdelen.

Combineer onze mogelijkheden

Het is uiteraard mogelijk om ruimtes en activiteiten te combineren, bijvoorbeeld in combinatie met break-out sessies of trainingen. Wilt u uw presentatie op unieke wijze onderbreken of eindigen? Gebruik dan het Culinary Institute voor een informele borrel en/of een kookworkshop met de genodigden!

Bekijk onze brochure