Koken is teamwork

Net als in het bedrijfsleven is succes in een professionele keuken vaak te herleiden naar een soepele samenwerking. Wilt u de band in uw team versterken of uw collega’s juist voor een uitdaging stellen? Laat ze samen een maaltijd bereiden in ons Culinary Institute!

Nieuw: The Cooking Challenge

Kookworkshops

Hoe worden de taken verdeeld? Hoe verloopt het proces in de keuken? Is alles goed op elkaar afgestemd en welke groep maakt er een smakelijk geheel van? Bij een kookworkshop komen communicatie en planning samen. Maar ook creativiteit. De teams worden begeleid door onze culinaire coaches. Met hun passie voor koken zorgen zij dat er altijd een heerlijk gerecht op tafel verschijnt. Er wordt gekookt in groepen van 4 tot 8 personen per kookeiland, met een maximum van 64 personen.

In onze brochure staan verschillende workshops omschreven. Heeft u specifieke thematisering of een competitief element op het oog? We luisteren graag naar uw wensen!

Bekijk onze brochure

Combineer onze mogelijkheden

Het is uiteraard mogelijk om onze workshops te combineren met een formeel gedeelte op de dag, zoals een vergadering of presentatie. Op de pagina Uw event vindt u meer informatie over die mogelijkheden.