Samen koken op hoog niveau

Koken als een metafoor voor samenwerken en communicatie. Wij bieden uitdagende kookworkshops, die een culinaire twist geven aan uw event. Of het nu gaat om teambuilding of een activiteit tijdens een groot evenement, met onze kookworkshops bieden wij voor ieder wat wils.

Nieuw: The Cooking Challenge

Het Culinary Institute

Het Culinary Institute is het kloppend hart van het hele gebouw. De ruimte beschikt over moderne kookeilanden, met een ronde demonstratiestudio voor onze chefs in het midden. De ruimte ademt kwaliteit tot in het kleinste detail; een indrukwekkend toneel voor een teambuilding activiteit met collega’s of als plek voor een smakelijke afsluiting van een lange vergadering.

De kookstudio beschikt in totaal over 8 kookeilanden met elk ruimte voor twee brigades aan weerszijden. Voor kleinere gezelschappen is het tevens mogelijk de ruimte te splitsen middels een flexibele wand.

Zelf aan de slag

In het Miele Culinary Institute staan onze chefs klaar om een leerzame en smakelijke kookworkshop te verzorgen. Na een demonstratie van de Miele chefs gaan de schorten voor en gaan de gasten zelf aan de slag. In drie gradaties van intensiviteit bieden wij workshops aan, waarbij het culinaire eindresultaat geheel of slechts gedeeltelijk in handen is van de gasten. Wat er precies op tafel komt is in overleg, zo hebben onze chefs onder meer seizoensgebonden, klassiek Italiaanse of streetfood arrangementen voor u in petto.

Liever borrelen en netwerken tijdens de bereiding van de gerechten? Uiteraard kunnen onze chefs ook de volledige maaltijd voor de gasten bereiden en daarbij dienen als live entertainment tussen uw gezelschap.

Bekijk onze brochure

Het Restaurant

Het Culinary Institute staat in directe verbinding met een recentelijk gerenoveerd restaurant, dat plek biedt aan maximaal 64 gasten. Net als een echt restaurant is deze plek van alle faciliteiten voorzien, zoals flexibele inrichting, aankleding op tafel, glaswerk en ingedekt servies. De ruimte is sfeervol en eigentijds ingericht; iedereen voelt zich hier direct thuis. Via de glazen wanden heeft u uitzicht over de vijver en het buitenterrein van het Miele Experience Center in Vianen.