Over het Miele Experience Center in Vianen

 

Welkom in het Miele Experience Center Vianen, waar de tijdloze belofte van ‘Immer Besser’ sinds 1899 tot leven komt. Bij Miele streven we constant naar verbetering, niet alleen in de ongeĆ«venaarde kwaliteit van onze producten, maar ook in de totale ervaring die we bieden. Gelegen nabij de A2 en A27, verwelkomen wij particulieren en ondernemers in een ruimte van maar liefst 3.000 m2, gewijd aan het ontdekken van het Miele-universum.

Stap binnen en ontdek ons uitgebreide assortiment, waar kwaliteit en innovatie hand in hand gaan. Laat je inspireren door kosteloze kookdemonstraties die de kunst van het culinaire vakmanschap onthullen, of neem deel aan een boeiende kookworkshop om je eigen vaardigheden te perfectioneren. Het Miele Experience Center is niet alleen een plek om onze producten te zien, maar ook om ze te ervaren op een interactieve en educatieve manier.

Voor ondernemers en bedrijven biedt het Miele Experience Center een unieke setting voor zakelijke evenementen. Of je nu een vergadering wilt combineren met een stimulerende kookworkshop of een bedrijfsfeest wilt organiseren dat indruk maakt, ons center biedt de perfecte ambiance. Hier kun je je inhoudelijke programma naadloos integreren met de ongeƫvenaarde kwaliteiten van Miele.

Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid in het Miele Experience Center Vianen. Stap binnen en laat je meevoeren in een wereld waar ‘Immer Besser’ meer dan een belofte is; het zit in ons DNA.

Miele Experience Center Vianen