Elke ervaring telt

Wij hechten waarde aan waardevolle ervaringen en feedback van onze tevreden klanten. Onze culinaire kookworkshops, bedrijfsevenementen en andere speciale gelegenheden die we met veel passie en professionaliteit organiseren zijn bedoeld om elke keer positieve impact te maken. Lees de verhalen van onze gasten en ontdek waarom wij de perfecte partner zijn voor een onvergetelijke en hoogwaardige evenementervaring.

Uitstekende culinaire kookworkshop: professioneel, perfecte organisatie en onvergetelijke ervaring

“Ik had het genoegen om een culinaire kookworkshop bij Miele te organiseren voor onze zakenrelaties. Het personeel en het Miele Experience Center stralen professionaliteit uit. Miele dacht goed met ons mee bij de organisatie en alles was tot in de puntjes geregeld. Onze gasten zijn uitstekend ontvangen en de chefs hebben op leuke en informatieve wijze de workshop geleid. Het menu was zorgvuldig samengesteld met verse ingrediënten. Elk gerecht was een culinair meesterwerk op zich. Kookervaring was niet nodig, dankzij de chefs en voorbereidingen verliep alles soepel. De smaken, presentatie en kwaliteit van het eten waren ongeëvenaard. De kookworkshop was een onvergetelijke ervaring met professioneel personeel, heerlijke gerechten en een fantastische sfeer. Een absolute aanrader, zélfs als je geen grote kookliefhebber bent.”

Valerie van den Berg
Marketingmedewerker B2B | NRC

Geslaagd 5-jarig jubileum met topchefs, aandacht en uitstekende service

Voor ons 5 jarige bestaan als De Goede & De Stoute hebben we een grootse Chef’s Jam georganiseerd voor ruim 120 gasten waarvan er 38 top chefs aanwezig waren. Voor dit event hebben we mogen genieten van de faciliteiten die het Miele Experience Center te bieden heeft, maar naast de faciliteiten die overigens excellent waren, hebben we vooral genoten van de hulp en kunde van het team achter de plek. Sandra, Tim, de Miele chefs en alle anderen in het team hebben ons op alle vlakken bijgestaan met veel goede raad en uitstekende service. Zaken die wij bij deze eerste editie over het hoofd hadden kunnen zien hebben ze ons bij geholpen en voor ons de extra stap gelopen. We kijken alvast uit naar een volgende editie.

Axelle De Loose
Marketing & Events Manager | De Goede & De Stoute

The Dutch Chef's Jam 2023

The Dutch Chef's Jam 2023

The Dutch Chef's Jam 2023

The Dutch Chef's Jam 2023

The Dutch Chef's Jam 2023

The Dutch Chef's Jam 2023

The Dutch Chef's Jam 2023

The Dutch Chef's Jam 2023

The Dutch Chef's Jam 2023

The Dutch Chef's Jam 2023

The Dutch Chef's Jam 2023

The Dutch Chef's Jam 2023

Gastvrijheid, kwaliteit en beleving staan altijd voorop

“Wij organiseren onze opleidingen & events graag bij het Miele Experience Center. Zowel het contact vooraf als op de dag zelf verloopt altijd naar tevredenheid. Gastvrijheid, kwaliteit en beleving staan altijd voorop, iets wat wij als dé organisator van tandheelkundige opleidingen en congressen in Nederland uiteraard erg belangrijk vinden.

Ook voor komend jaar staan er weer mooie events en opleidingen gepland bij deze mooie locatie, waaronder ook onze eigen opleiding Esthetische tandheelkunde  met veel hands-on trainingen waar de stoomtheaters uitermate geschikt voor zijn!”

Dental Best Practice

Miele Experience Center is een wereld van mogelijkheden

“Met ruim 20 leden van de VMRG Business Club hebben we in de Corona tijd in het Miele Experience Center in Vianen weer ons eerste fysieke evenement georganiseerd. Het helpt enorm dat het Miele Experience Center een zee aan ruimte en verschillende zalen biedt, waardoor er veel mogelijk is. Met een extra grote zaal voor onze vergadering voor 1,5 meter afstand, dat eerder vanwege Corona gecanceld was, alsnog een succes geworden. De enthousiaste presentatie die Miele CEO Stefan Verhoeven gaf, was hierbij de kers op de taart. De middag werd afgesloten met een Indonesian streetfood kookworkshop. Bijzonder om te zien hoe enthousiast men aan de slag ging en de ware koks zich ineens lieten zien.”

Jolanda Verschuur
Manager Marketing en Communicatie VMRG

Vriendelijk en behulpzaam personeel in zeldzame ambiance

“Onze 2-jaarlijkse veiligheidslunch stond door de coronacrisis zwaar onder druk. Zou het ons lukken om op ons hoofdkantoor 35 personen bij elkaar te krijgen met inachtname van 1,5 afstand? Mooi niet. Maar waarvoor heb je buren? Eén telefoontje was voldoende en de deal stond. Onze veiligheidslunch met gastspreker Patrick van der Veen kon doorgaan in het mooie Miele Experience Center.

Een grote, ruime zaal met mooie sfeerverlichting en alle faciliteiten die nodig zijn voor een professionele presentatie. Vriendelijk en behulpzaam personeel, uitstekende lunch en een ambiance die wij anders zelden meemaken. Onze collega’s en wij waren erg enthousiast.! Het kon gewoon niet beter. Dat laat maar weer zien dat er ook goede dingen door de coronacrisis gaan groeien. Er voor elkaar zijn, je naaste buren helpen en vooral niet moeilijk doen. Hier is het Miele team sterk in. Hartelijk dank.”

De Wilde Spoorwegbouw

Toplocatie voor zakelijke bijeenkomsten op 1,5 meter afstand!

“Miele is een uitstekende locatie voor zakelijke ontmoetingen en events en biedt heel veel mogelijkheden! Nive, het Managers Platform Nederland, maakt al meer dan 5 jaar met volle tevredenheid gebruik van de diverse Miele zalen voor bijeenkomsten en overleggen. Miele is goed bereikbaar, centraal gelegen en het heeft voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Je wordt er zeer gastvrij ontvangen, het heeft een professionele en frisse uitstraling en alles is tot in de puntjes geregeld!

Goede en snelle communicatie met de medewerkers van Miele. Ze denken met je mee en stellen zich flexibel op! Zeer prettig om mee samen te werken. Miele biedt je met de verschillende ruimtes en uitgebreide kookstudio alle mogelijkheden om van je event een succes te maken! Ik kan het je van harte aanbevelen!”

Marie-Thérèse Schlatmann
Nive

Miele. Immer Besser.

“Onze Merces klantendag ‘Lunch & Leer’, bij het Miele Experience Center in november was een topevent! Door de coronaperikelen hebben we drie aanlopen moeten nemen. De enorme flexibiliteit van de mensen van Miele en van de sprekers en workshopleiders, hebben ertoe geleid dat we de moed niet hebben opgegeven en de dag hebben doorgezet.

Het is bij Miele mogelijk om zelfs in de 1,5 meter samenleving met minimaal 150 mensen bij elkaar te komen, hoe geweldig is dat! Wij waren gewend om veel zelf te organiseren en te regelen in aanloop naar en op de dag van het event. Het was dan ook even wennen om te ervaren dat al het regelwerk en daarmee je zorgen compleet uit handen werden genomen door het fantastische Miele-team.

Miele ademt als merk aan alle kanten stijlvolle kwaliteit uit. Je zou daarbij bijna vergeten dat het de mensen achter de organisatie zijn die het werkelijke succes maken. Naast de fantastische ruime faciliteiten, die werkelijk alle mogelijkheden bieden, zijn het ook bij Miele Experience de mensen die het verschil maken.”

Tom Harmsen
Merces