Gastvrijheid, kwaliteit en beleving staan altijd voorop

“Wij organiseren onze opleidingen & events graag bij het Miele Experience Center. Zowel het contact vooraf als op de dag zelf verloopt altijd naar tevredenheid. Gastvrijheid, kwaliteit en beleving staan altijd voorop, iets wat wij als dé organisator van tandheelkundige opleidingen en congressen in Nederland uiteraard erg belangrijk vinden.

Ook voor komend jaar staan er weer mooie events en opleidingen gepland bij deze mooie locatie, waaronder ook onze eigen opleiding Esthetische tandheelkunde  met veel hands-on trainingen waar de stoomtheaters uitermate geschikt voor zijn!”

Dental Best Practice

Miele Experience Center is een wereld van mogelijkheden

“Met ruim 20 leden van de VMRG Business Club hebben we in de Corona tijd in het Miele Experience Center in Vianen weer ons eerste fysieke evenement georganiseerd. Het helpt enorm dat het Miele Experience Center een zee aan ruimte en verschillende zalen biedt, waardoor er veel mogelijk is. Met een extra grote zaal voor onze vergadering voor 1,5 meter afstand, dat eerder vanwege Corona gecanceld was, alsnog een succes geworden. De enthousiaste presentatie die Miele CEO Stefan Verhoeven gaf, was hierbij de kers op de taart. De middag werd afgesloten met een Indonesian streetfood kookworkshop. Bijzonder om te zien hoe enthousiast men aan de slag ging en de ware koks zich ineens lieten zien.”

Jolanda Verschuur
Manager Marketing en Communicatie VMRG

Vriendelijk en behulpzaam personeel in zeldzame ambiance

“Onze 2-jaarlijkse veiligheidslunch stond door de coronacrisis zwaar onder druk. Zou het ons lukken om op ons hoofdkantoor 35 personen bij elkaar te krijgen met inachtname van 1,5 afstand? Mooi niet. Maar waarvoor heb je buren? Eén telefoontje was voldoende en de deal stond. Onze veiligheidslunch met gastspreker Patrick van der Veen kon doorgaan in het mooie Miele Experience Center.

Een grote, ruime zaal met mooie sfeerverlichting en alle faciliteiten die nodig zijn voor een professionele presentatie. Vriendelijk en behulpzaam personeel, uitstekende lunch en een ambiance die wij anders zelden meemaken. Onze collega’s en wij waren erg enthousiast.! Het kon gewoon niet beter. Dat laat maar weer zien dat er ook goede dingen door de coronacrisis gaan groeien. Er voor elkaar zijn, je naaste buren helpen en vooral niet moeilijk doen. Hier is het Miele team sterk in. Hartelijk dank.”

De Wilde Spoorwegbouw

Toplocatie voor zakelijke bijeenkomsten op 1,5 meter afstand!

“Miele is een uitstekende locatie voor zakelijke ontmoetingen en events en biedt heel veel mogelijkheden! Nive, het Managers Platform Nederland, maakt al meer dan 5 jaar met volle tevredenheid gebruik van de diverse Miele zalen voor bijeenkomsten en overleggen. Miele is goed bereikbaar, centraal gelegen en het heeft voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Je wordt er zeer gastvrij ontvangen, het heeft een professionele en frisse uitstraling en alles is tot in de puntjes geregeld!

Goede en snelle communicatie met de medewerkers van Miele. Ze denken met je mee en stellen zich flexibel op! Zeer prettig om mee samen te werken. Miele biedt je met de verschillende ruimtes en uitgebreide kookstudio alle mogelijkheden om van je event een succes te maken! Ik kan het je van harte aanbevelen!”

Marie-Thérèse Schlatmann
Nive

Miele…Immer besser.

“Onze Merces klantendag ‘Lunch & Leer’, bij het Miele Experience Center in november was een topevent! Door de coronaperikelen hebben we drie aanlopen moeten nemen. De enorme flexibiliteit van de mensen van Miele en van de sprekers en workshopleiders, hebben ertoe geleid dat we de moed niet hebben opgegeven en de dag hebben doorgezet.

Het is bij Miele mogelijk om zelfs in de 1,5 meter samenleving met minimaal 150 mensen bij elkaar te komen, hoe geweldig is dat! Wij waren gewend om veel zelf te organiseren en te regelen in aanloop naar en op de dag van het event. Het was dan ook even wennen om te ervaren dat al het regelwerk en daarmee je zorgen compleet uit handen werden genomen door het fantastische Miele-team.

Miele ademt als merk aan alle kanten stijlvolle kwaliteit uit. Je zou daarbij bijna vergeten dat het de mensen achter de organisatie zijn die het werkelijke succes maken. Naast de fantastische ruime faciliteiten, die werkelijk alle mogelijkheden bieden, zijn het ook bij Miele Experience de mensen die het verschil maken.”

Tom Harmsen
Merces