Ervaringen

Omdat elke ervaring telt

Wij hechten waarde aan waardevolle ervaringen en feedback van onze tevreden klanten. Onze culinaire kookworkshops, bedrijfsevenementen en andere speciale gelegenheden die we met veel passie en professionaliteit organiseren zijn bedoeld om elke keer positieve impact te maken. Lees de verhalen van onze gasten en ontdek waarom wij de perfecte partner zijn voor een onvergetelijke en hoogwaardige evenementervaring.

Uitstekende culinaire kookworkshop: professioneel, perfecte organisatie en onvergetelijke ervaring

“Ik had het genoegen om een culinaire kookworkshop bij Miele te organiseren voor onze zakenrelaties. Het personeel en het Miele Experience Center stralen professionaliteit uit. Miele dacht goed met ons mee bij de organisatie en alles was tot in de puntjes geregeld. Onze gasten zijn uitstekend ontvangen en de chefs hebben op leuke en informatieve wijze de workshop geleid. Het menu was zorgvuldig samengesteld met verse ingrediënten. Elk gerecht was een culinair meesterwerk op zich. Kookervaring was niet nodig, dankzij de chefs en voorbereidingen verliep alles soepel. De smaken, presentatie en kwaliteit van het eten waren ongeëvenaard. De kookworkshop was een onvergetelijke ervaring met professioneel personeel, heerlijke gerechten en een fantastische sfeer. Een absolute aanrader, zélfs als je geen grote kookliefhebber bent.”

Valerie van den Berg
Marketingmedewerker B2B | NRC

Bestand:NRC logo.svg - Wikipedia

Wat een energie tijdens de Omega Safety Day!

“De Omega Safety Day is de dag waarop professionals uit de elektrotechniek samenkomen. Installateurs, inspecteurs en verzekeraars slaan de handen ineen met als doel: kennis delen! Dit keer in het Miele Experience Center. Met een vol programma bestaande uit keynotes en verschillende workshops hebben we kennis gedeeld over de actuele stand van zaken in de energietransitie en zijn we ondergedompeld in informatie over het nóg veiliger installeren. Naast dit informatieve programma hebben we heerlijk kunnen genieten van alle culinaire hapjes die de chef-koks van Miele hebben bereid. Ook zijn we ‘s avonds met een select groepje zelf nog aan de slag gegaan tijdens een kookworkshop. Met het enthousiasme van de deelnemers, sprekers, partners én het organisatieteam van Omega Energietechniek en Miele bruiste de dag van energie. We hebben stuk voor stuk genoten, o.a. te danken aan de vele mogelijkheden die deze locatie biedt, de gastvrijheid en behulpzaamheid van het personeel én de heerlijke catering.”

Sanne Frasa
Marketing & Eventmanager | Omega Energietechniek

Geslaagd 5-jarig jubileum met topchefs, aandacht en uitstekende service

Voor ons 5 jarige bestaan als De Goede & De Stoute hebben we een grootse Chef’s Jam georganiseerd voor ruim 120 gasten waarvan er 38 top chefs aanwezig waren. Voor dit event hebben we mogen genieten van de faciliteiten die het Miele Experience Center te bieden heeft, maar naast de faciliteiten die overigens excellent waren, hebben we vooral genoten van de hulp en kunde van het team achter de plek. Sandra, Tim, de Miele chefs en alle anderen in het team hebben ons op alle vlakken bijgestaan met veel goede raad en uitstekende service. Zaken die wij bij deze eerste editie over het hoofd hadden kunnen zien hebben ze ons bij geholpen en voor ons de extra stap gelopen. We kijken alvast uit naar een volgende editie.

Axelle De Loose
Marketing & Events Manager | De Goede & De Stoute

Uitstekende na jaarvergadering: professioneel, perfect georganiseerd, onvergetelijke ervaring!

“We hebben de jaarlijkse Jaarvergadering voor onze opdrachtgever VriesVers Platform georganiseerd in het Miele Experience Center in Vianen. Na het formele gedeelte in een presentatieruimte met technische faciliteiten, verplaatsten we ons naar de kookstudio voor een luxe bitterballenwedstrijd, begeleid door een meester-chef en de chefsbrigade van Miele Experience Center. Vanaf het eerste contact tot aan de dag zelf was alles perfect georganiseerd. Het personeel straalde professionaliteit uit en was zeer gastvrij. Onze contactpersoon Sandra dacht actief en enthousiast mee tijdens de voorbereiding, en op de dag zelf verliep de communicatie met Tim en de keukenbrigade vlekkeloos. Gasten genoten zichtbaar van de bitterballenwedstrijd met prachtige en unieke producten, evenals van de originele en smakelijke aanvullende gerechten. De wedstrijd was een groot succes, een onvergetelijke ervaring met professionele begeleiding, in een mooie ambiance. We hebben uitsluitend positieve reacties van alle deelnemers ontvangen. We kijken ernaar uit om hier met andere opdrachtgevers terug te komen; een absolute aanrader dus!”

Anneloes Jansen en Gerrianne Boeren
BBright Support

Gastvrijheid, kwaliteit en beleving staan altijd voorop

“Wij organiseren onze opleidingen & events graag bij het Miele Experience Center. Zowel het contact vooraf als op de dag zelf verloopt altijd naar tevredenheid. Gastvrijheid, kwaliteit en beleving staan altijd voorop, iets wat wij als dé organisator van tandheelkundige opleidingen en congressen in Nederland uiteraard erg belangrijk vinden.

Ook voor komend jaar staan er weer mooie events en opleidingen gepland bij deze mooie locatie, waaronder ook onze eigen opleiding Esthetische tandheelkunde  met veel hands-on trainingen waar de stoomtheaters uitermate geschikt voor zijn!”

Dental Best Practice

Vriendelijk en behulpzaam personeel in zeldzame ambiance

“Onze 2-jaarlijkse veiligheidslunch stond door de coronacrisis zwaar onder druk. Zou het ons lukken om op ons hoofdkantoor 35 personen bij elkaar te krijgen met inachtname van 1,5 afstand? Mooi niet. Maar waarvoor heb je buren? Eén telefoontje was voldoende en de deal stond. Onze veiligheidslunch met gastspreker Patrick van der Veen kon doorgaan in het mooie Miele Experience Center.

Een grote, ruime zaal met mooie sfeerverlichting en alle faciliteiten die nodig zijn voor een professionele presentatie. Vriendelijk en behulpzaam personeel, uitstekende lunch en een ambiance die wij anders zelden meemaken. Onze collega’s en wij waren erg enthousiast.! Het kon gewoon niet beter. Dat laat maar weer zien dat er ook goede dingen door de coronacrisis gaan groeien. Er voor elkaar zijn, je naaste buren helpen en vooral niet moeilijk doen. Hier is het Miele team sterk in. Hartelijk dank.”

De Wilde Spoorwegbouw